KÄYTÖSTERAPIA

Koiran ongelmakäytökselle on aina joku syy. Usein syy voi olla pelko, stressi tai esimerkiksi kipu. Ongelmakäytöksen oireita voi olla toiselle koiralle räyhääminen, ihmistä kohti hyökkiminen, tavaroiden tuhoaminen, eroahdistus, sisälle pissaaminen, yms.


Kun ongelmakäytöstä lähdetään ratkomaan, on tärkeää löytyy syy, miksi koira käyttäytyy tietyllä tavalla, ymmärtää koiran käytöstä ja rakentaa suunnitelma sen mukaan.

Meidän on myös äärimmäisen tärkeää ymmärtää koiraa eläimenä ja mitkä käytösmallit ovat koiralle luonnollisia ja mitkä luonnottomia. Näiden ymmärtämättömyys usein aiheuttaa konflikteja meidän ja koiriemme välille.

Olen PDTE:n (Pet Dog Trainers of Europe) jäsen ja toimin koirien kanssa aina koiralähtöisesti sekä PDTE:n eettisiä arvoja noudattaen.

Käytösterapia tehdään asiakkaan kotona, jolloin koira on normaalissa elinympäristössään.

Hinta käytösterapialle on 100€ / kerta

Aikaa tapaamiselle kannattaa varata noin 1,5h- 2,5h.
Kuinka varata aika käytösterapiaan?

- Varaa aika joko sähköpostilla info@kamulinkoirapalvelut.fi

TAI laittamalla tekstiviestiä /What's Up viestiä numeroon 0401828304

- Kerro koirasi ongelmat ja kuinka kauan tilanne on jatkunut? Onko ongelmaa yritetty ratkaista jo aikaisemmin ja jos on, millä tavalla?

- Kerro onko koirallasi mahdollisia kipuja ja milloin olette viimeeksi käyneet eläinlääkärissä?

- Kerro asuinpaikkakuntasi

- Toiminta-alueeni : Helsinki, Espoo, Vantaa, Kauniainen, Kirkkonummi, Inkoo, Raasepori, Hanko, Siuntio, Lohja, Vihti, Karkkila, Salo, Somero, Forssa, Humppila, Ypäjä, Jokioinen, Tammela, Loppi, Hämeenlinna, Hattula, Janakkala, Nurmijärvi, Hyvinkää, Riihimäki, Hausjärvi, Mäntsälä, Tuusula, Kerava, Järvenpää, Sipoo, Pornainen, Askola ja Porvoo.

- Kotikäynnin hinta  100€/käynti  (n. 1,5h-2,5h)Koulutukseni

- Rakkaat Haukut / Doi Oy 2009 : Koiralähtöinen koulutusohjaaja

- Rakkaat Haukut / Doi Oy 2009-2010 : Koiralähtöinen ongelmakoirakouluttaja

Ammattitaidon ylläpito

- Dr Amber Batson: Dog Aggression for Animal Professionals  3 weekend seminar, Essex, UK  2019